IMG-20211011-WA0009

SORTIDES EDUCATIVES

La nostra escola, al llarg del curs, realitza diferents sortides per descobrir l’entorn que ens envolta. Considerem que les sortides són beneficioses pel nostre alumnat perquè ajuden a desenvolupar la seva autonomia i la motivació per descobrir, observar i formar part d’experiències noves que afavoreixen aprenentatges significatius que són de gran importància pels nostres infants.

Les sortides tenen com a objectiu aportar una visió més activa, vivencial i engrescadora, és per això que realitzem visites a la biblioteca del poble, on es fomenta la lectura i l’interès per la literatura en tots els cicles. També es realitzen sortides culturals per l’entorn de Sentmenat, per tal de descobrir indrets poc coneguts del poble, realitzats sempre amb coordinació amb la tècnica d’ensenyament de l’Ajuntament o la junta del Centre Excursionista, que ens faciliten propostes educatives per complementar les excursions. Es realitzen diferents excursions al llarg del curs relacionades amb els projectes interdisciplinaris que fa cada cicle, de manera que l’alumnat té la possibilitat d’observar i formar part d’experiències noves relacionades amb els seus temes d’estudi.

L’escola realitza colònies escolars, a tots els nivells educatius, apostant per aquestes activitats com una eina pedagògica i socialitzadora. Aquestes colònies es realitzen en cases preparades per oferir a l’alumnat diferents temàtiques en contacte amb la natura, amb un aprenentatge vivencial i on es desenvolupin les habilitats i les intel.ligències.