EDUCACIÓ VIAL

educa_vial_8

L’educació vial és un aprenentatge que es fomenta des de l’escola entre el nostre alumnat per tal d’ensenyar com s’han de comportar quan han de realitzar un desplaçament, ja sigui a peu com en algun tipus de vehicle (bicicleta, monopatí, patinet…) Aquestes activitats es duen a terme per la Policia de Sentmenat amb col.laboració amb l’Ajuntament.

L’alumnat de 2n, visita les instal.lacions d’una empresa que disposa d’un laboratori d’investigació de sinistres. En aquesta sortida poden comprovar els efectes produïts per un accident de tràfic a través d’un simulador, així com què poden fer per prevenir-los.

L’alumnat de 4t de primària, reben classes d’educació vial per part de la Policia Municipal. També realitzen un circuit en bicicleta pel Pavelló Municipal per tal de conèixer de primera mà allò que han vist de manera teòrica.

L’alumnat de 6è de primària realitza una sortida en bicicleta pels voltants del poble per tal de posar en pràctica els coneixements apresos a l’escola i per realitzar una sortida que fomenta l’esport, els hàbits saludables i el companyerisme al compartir un dia junts/es.