lectura_1

PADRINS DE LECTURA

Des de l’escola fomentem la lectura entre el nostre alumnat. Per fer-ho de manera més amena es realitza ll’activitat de Padrins de Lectura. L’objectiu d’aquesta activitat és reforçar i potenciar la lectura dels més petits i petites, intercanviar un moment de plaer per la lectura, establir relacions d’ajuda entre infants de diferents edats i aprendre a ser responsables.

L’alumnat de 5è i 6è apadrinen a nens i nenes de 1r i 2n. Un cop a la setmana es troben durant 45 minuts per llegir junts/es. L’alumnat que apadrina es preparen les lectures, busquen estratègies de lectura per captar la seva atenció i es preparen jocs i preguntes pel final de la lectura.

Tant els padrins/es com els fillols/es aprenent conjuntament i comparteixen una estona que els uneix, no només amb la lectura sinó que propicia la responsabilitat i el compromís. L’experiència al llarg dels anys a la nostra escola ha estat molt profitosa i ens ha servit per constatar que cada vegada compartim més en tots els àmbits de l’escola.